Openluchtspel 'De Toorn van Thunaer' - Activiteiten

Info over de activiteit

Reserveren tot:06/09/2019 19:45
Activiteit is op:06/09/2019 19:45
Eindigt op:06/09/2019 23:00

Description

Eenmalig en uniek. Een geweldig spektakel alleen maar te zien van 4 tot en met 8 september!

In het gebied van landgoed De Klencke wordt een muziek- en theaterproductie uitgevoerd. De Klencke is een gebied van 200 ha. tussen de dorpen Sleen en Oosterhesselen. Het script werd speciaal voor deze locatie geschreven. Er is gebruikt gemaakt van de landschapselementen water, weiland en bos op deze plek. De productie is een combinatie van muziek, zang, taal, decor en toneel en uitgevoerd in een natuurlijke en cultuur-historische omgeving. Het wordt een unieke belevenis voor zowel de deelnemers als de bezoekers.

Het speciaal geschreven verhaal voor deze productie is gebaseerd op historische feiten. Voor het stuk zijn twintig muziekstukken gecomponeerd. Deze variëren en zijn geschreven voor solisten, ensembles, een kinderkoor en een groot gemengd koor. Vele mensen, waaronder Harm Dijkstra en Jan Kruimink, hebben een bijdrage geleverd. Men is nog druk bezig met de voorbereidingen en daarom is het goed om af en toe ook even te kijken op www.toornvanthunaer.nl. U kunt dan het laatste nieuws lezen.

Wij maken het mogelijk om dit jaar als lid met een korting van € 5,- naar ‘De Toorn van Thunaer’ te gaan op vrijdag 6 september, aanvang 19.45 uur. De belangstelling is nu al enorm. We hebben alleen voor de leden 40 kaarten gekocht en als die weg zijn, dan geldt ‘op is op’ en ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. U kunt per persoon € 22,50 overmaken op rekening NL77RABO 012 449 3998. Wie geen lid is, moet zelf kaarten bestellen via de site www.toornvanthunaer.nl.

Reservering

Bestellen is niet meer mogelijk.
Uitverkocht !